Mijn artikelen

Voor informatie

Veel keus bij verjaardagstaarten Rotterdam

Er is een bedrijf, verjaardagstaarten Rotterdam, en daar kan je werkelijk alle taarten bestellen die je maar wil. Ik ben dol op taarten, naast dat het lekker is, vind ik het ook erg leuk om na te denken over de structuur. Zo heb ik laatst een taart besteld voor mijn neefje, hij is negen geworden en hij is dol op zijn eigen tuintje. Zo heb ik een taart laten maken in de vorm van een groentetuin, leuk idee hé? Mijn familie weet nu ook onderhand dat ik dol ben op taarten en dat ik altijd wel leuke adresjes ken, dus ze vragen mij steeds vaker om dit soort dingen te regelen. Ik ben daarom ook zeer blij dat ik nu een goed bedrijf heb gevonden die extreem veel keus hebben. Ze staan altijd open voor suggesties. Zelf heb ik vroeger wel eens in een bakkerij gewerkt en ook daar vond ik het al leuk om mij bezig te houden met de taarten. Zelf taarten bakken is natuurlijk ook een grote hobby van mij. Ik doe het denk ik een keer per maand, en dan nodig ik mijn vriendinnen uit om samen het lekker op te eten. We hebben al sinds de middelbare school een vast vriendinnengroepje en het is erg bijzonder dat we nog steeds zo goed met elkaar op kunnen schieten.

doorzichtigeachtergrond-kopie13