Mijn artikelen

Voor informatie

Clowns voor klein en groot

Denk je dat een clown alleen leuk is voor een kinderfeestje? Kijk dan eens verder en dan zul je zien dat er ook clowns zijn die voor volwassen gasten op bijvoorbeeld een bruiloft of een bedrijfsfeest geschikt zijn voor het nodige entertainment.
Clowns voor alle leeftijden

Bij evenementenbureau Evenses kun je terecht om een clown te boeken. Ze hebben een divers aanbod aan clowns waarbij de ene net even meer geschikt is voor een kinderfeestje en de andere ook voor volwassen publiek ingezet kan worden. Een clown kan aan een feest een komische noot meegeven.
Speciale acts van clowns

Voor kinderfeestjes wordt vaak gekozen voor een ballonnenclown of een schminkclown. Deze zorgt voor leuke figuren die gemaakt worden van ballonnen of dat de kinderen geschminkt kunnen worden als hun favoriete dier. Dergelijke clowns zijn ook aantrekkelijk als je als bedrijf ergens op een evenement of festival aanwezig bent omdat deze er voor zorgen dat mensen met kinderen speciaal naar jouw stand toe komen.
Kijk hoe je een geschikte clown boekt

Als je graag een clown wilt inhuren maar niet goed weet welke het beste geschikt is voor jouw feest of andere gelegenheid kun je online al bekijken welke clowns er beschikbaar zijn en wat zij allemaal voor je kunnen betekenen. Als je het moeilijk vindt de juiste keuze te maken kun je altijd op voorhand informatie inwinnen. Evenses kan je adviseren welke clown goed bij jouw feest past maar ook een aantal opties aanbieden waaruit jij dan kunt kiezen. Wil je graag een leuke act maar niet perse een clown? Dan zijn een mimespeler, een levend standbeeld of een buikspreker ook goede alternatieven.
Vraag een offerte voor een clown aan

Een leuke clown boek je eenvoudig en je kunt daarvoor het beste eerst even het aanvraagformulier voor een offerte invullen dat je op de website vindt. Hierop vul je je persoonlijke gegevens in, wat je wensen zijn en waarvoor je entertainment zoekt. Ook vul je in wanneer je een clown nodig hebt. Het bedrijf stuurt je dan vrijblijvend een offerte.