Mijn artikelen

Voor informatie

Laarzen voor dames

Hoe kies je een paar laarzen voor dames? 

Een van de meest populaire stijltrends van het afgelopen jaar zijn de volledig Amerikaanse, in Amerika gemaakte laarzen dames die dames nu dragen. Veel beroemdheden zijn op de kar gesprongen en je zult tal van foto’s, modeshows en zelfs virale video’s online vinden van deze modieuze vrouwen die trots de nieuwe laarzen rocken. Van laarzen met hoge hakken tot platte laarzen en alles daartussenin, de dames hebben een breed scala aan keuzes als het gaat om het vinden van de perfecte laarzen om hun outfits aan te vullen. 

Een waterdichte versie 

Een meer waterdichte versie is de zachte leren laars, die meestal tot aan de enkel komt en een ritssluiting aan de voorkant heeft om water buiten te houden. Net als bij de harde stijl, zijn deze laarzen zowel online als bij lokale schoenenwinkels te vinden. Deze laarzen hebben de neiging om wat stijlvoller te zijn dan hun hardlederen broeders, omdat ze de neiging hebben om beter te passen en het been flatteren. Ze zijn ook veel flexibeler. Sommige leren laarzen zijn gemaakt met een mix van leer en canvas, wat er bijzonder mooi uitziet bij elkaar. Platte laarzen zijn een recente trend die de afgelopen jaren de ronde doet in de modewereld, en ze winnen zeker aan populariteit. In het verleden werden laarzen alleen voor mannen gemaakt, maar de laatste jaren zijn ontwerpers begonnen ze op te nemen in damesmodelijnen. 

Leren dameslaarzen 

Voor iets slimmers dan laarzen voor de koudere maanden, zijn er ook dames laarzen die van leer zijn gemaakt. Er zijn veel verschillende stijlen dameslaarzen die van leer zijn gemaakt, waaronder rijlaarzen, loafers, pumps en laarzen die net over de knie vallen. Leer is een luxe materiaal dat laarzen luxe maakt. Het is ook relatief duurzaam, wat betekent dat laarzen gemaakt van leer waarschijnlijk meerdere jaren, zo niet vele decennia meegaan. Dus daar heb je het. U kent nu de verschillende soorten laarzen die momenteel op de markt zijn, hoe ze heten en hoe ze het beste bij uw smaak en stijl passen.