Mijn artikelen

Voor informatie

Mijn onderneming

Al vanaf mijn jeugd ben ik een enorme fan van voetbal. Ik was groot fan van de sport en alles eromheen. Ik hield ervan om naar de grootste spelers te kijken en de grootste clubs. Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in bepaalde zaken rond het voetbal zoals de sponsordeals en ook waarom een speler de keuze maakt om juist met die voetbalschoenen te spelen. Vroeger wou ik altijd al de nieuwste en mooiste voetbalschoenen hebben die er zijn. Omdat ik altijd al een eigen onderneming wou beginnen heb ik ervoor gekozen om een voetbalwinkel/webshop te beginnen waar ik allerlei voetbalspullen verkoop en in het speciaal voetbalschoenen.

Groei van mijn onderneming

In 2018 ben ik begonnen met mijn onderneming. Ik heb met behulp van een professional een hele webshop gemaakt. Ik was van plan mijn voetbalschoenen online te gaan verkopen. Dit heb ik ook een jaar lang gedaan. Het draaide gelijk enorm goed. Dit kwam omdat ik zeer unieke voetbalschoenen verkocht. Ik verkocht namelijk voetbalschoenen die al wat jaren oud zijn en dus zeer exclusief maar allemaal wel in goede staat. Toen de verkoop hiervan erg goed ging ben ik ook oude en exclusieve voetbalshirts gaan verkopen. Naar deze shirts en schoenen is de vraag zo groot dat ik nu ook graag een winkel wil gaan beginnen. Ik ben dan ook opzoek naar een winkelruimte in Hengelo. Omdat ik nu niet alleen de oude exclusieve voetbalkleding ga verkopen maar ook de nieuwste producten lijkt het me echt een goed plan om een winkel te gaan openen. Bij deze zoektocht heeft Boers en Lem mij enorm goed geholpen en hebben ervoor gezorgd dat ik de perfecte winkelruimte heb voor mijn bedrijf. 

Bedrijfswagen

Omdat er vaak bestellingen en nieuwe producten vervoerd moeten worden ben ik opzoek gegaan naar een bedrijfswagen. Dit ook omdat mijn personeel dat in de winkel werkt ook gewoon gebruik moeten kunnen maken van een wagen wanneer dit nodig is. Omdat ik niet weer een grote investering wil doen ben ik opzoek gegaan naar een leasewagen. Na wat zoeken ben ik uitgekomen bij Liez. Hier heb ik een bedrijfswagen kunnen leasen nadat ik goed geadviseerd en geholpen ben.