Mijn artikelen

Voor informatie

Keuze uit een luxe groepsaccommodatie van Bergerhoeve

Voor een familieweekend kregen we de keuze om te vertoeven in een luxe groepsaccommodatie van Bergerhoeve. Toevallig kenden ik deze accommodaties is al en was ik meteen al zeer enthousiast. Je kan je er goed vermaken en bovendien, de natuur is daar prachtig. We zijn met zo’n vijftig man, dus we besloten de grotere accommodatie te doen. Daar hadden we meteen al veel schik, de meesten van ons zijn echte kokers, dus we waren meteen al in discussie wie de eerste maaltijd ging maken.

Rust en goede gesprekken

Naast al het gekakel door was het in Brabant ook tijd om tot rust te komen. Eindelijk had je eens tijd om persoonlijke gesprekken te voeren tijdens wandelingen. We zijn allemaal best vrij, waardoor het allemaal vanzelf ging. Iedereen ging zijn eigen gang en daardoor voelde niemand zich bezwaard.

Meer informatie vindt u op de website

Wilt u precies weten hoe de accommodatie eruitzag? U kunt op de website kijken van Bergerhoeve om foto’s te bekijken. Als u wilt boeken kunt u natuurlijk contact met ze opnemen, erg vriendelijke mensen met het hart op de goede plek. Ik heb mij in ieder geval erg welkom gevoeld.