Mijn artikelen

Voor informatie

De leukste pretparken in Apeldoorn

Een bezoekje aan een pretpark kan natuurlijk niet ontbreken als je op vakantie gaat op de Veluwe. De Veluwe heeft enorm veel verschillende pretparken waar je naartoe kunt gaan. Toch steekt één stad er met kop en schouders bovenuit: Apeldoorn. Je hoeft niet bang te zijn dat je je in Apeldoorn gaat vervelen. Je kunt vanuit je vakantiehuis Veluwe, vakantiehuis Ermelo of vanuit je veluwe huisje 2 personen direct in de auto stappen en naar een van deze parken rijden. Wil je weten wat de leukste parken van Apeldoorn zijn? Lees dan snel verder!

Julianatoren

Veruit het leukste pretpark van Apeldoorn is de Julianatoren. De Julianatoren is een enorm leuk pretpark voor de allerkleinsten. Je kunt in het park je zenuwen testen in de Hoge Hoed, de Texas Twister, een echte achtbaan of durf jij zelfs over de kop in de tollende muis? Of ga je liever spelen met het brandweerspel, in een van de vele speeltuinen of schiet de piraten bij het schip weg! Voor de echte durfal kun je ook nog eens op Dino Tour gaan door het park. 

Malkenschoten

Een ander leuk kinderpark is Malkenschoten. Malkenschoten is eigenlijk een enorme speeltuin. Kinderen kunnen er vele activiteiten doen. Er is een groot springkussen, maar er zijn ook waterfietsen en er is zelfs een grote kinderboerderij! 

Apenheul

Ben jij niet bang voor een aantal apen om je heen? Dan is het enorm leuk om naar de Apenheul te gaan! In dit park vind je alleen maar apen. De meeste apen lopen los in het park. Hierdoor heb je maar zo de kans om een van de ruim 300 apen in je nek te krijgen. Let goed op je smullen, want de apen gaan er zo met je lunch vandoor.