Mijn artikelen

Voor informatie

Heftruck opleiding

wesseldijk

Wil jij een heftruck opleiding volgen? Dit kan heel goed bij Verkeersschool Wesseldijk. Bij hun kun je al binnen 1 dag je heftruckcertificaat halen. Het wordt natuurlijk herkend door het CBR en is daarmee ook erkend door alle werkgevers en verzekeraars. Online kun je heel veel aanbieders vinden en de prijzen zijn ook zeker scherp. Máár… bedenk wel goed wat het betekent om een goedkoop heftruckcertificaat te halen in plaats van het erkende CCV / CBR certificaat. Als je voor goedkoop gaat, vinden de cursussen zich plaats in grote groepen en krijg je dus weinig kans om echt goed te oefenen. Ook is het certificaat feitelijk niet meer dan een bewijs van deelname en dit houdt dus in dat je niet bij elke werkgever terecht kunt.

heftruck opleiding

Heftruck opleiding doen bij Wesseldijk

Je hoeft dus zeker niet de hoofdprijs te betalen om in het bezit te komen. Verkeersschool Wesseldijk biedt je de goedkoopste CBR heftruckopleiding in de omgeving. Voor maar €225 kun je het heftruckcertificaat al halen. Ook krijg je les in groepen van maximaal 6 deelnemers en ook deel je met maar 1 deelnemer een heftruck. Je krijgt dus de volledige aandacht van de ervaren en enthousiaste instructeurs. De oefenhallen van Wesseldijk zijn erkend door het CBR en biedt veel praktische uitdagingen om aan het eind van je dag met een goed en tevreden gevoel naar huis te kunnen gaan met het officiële papiertje.

rijbewijs

Hoe ziet de opleiding er uit?

De opleiding behandelt zowel praktijk als theorie. Ook hebben ze natuurlijk aandacht voor de heftruck zelf, de verschillende mogelijkheden, de regelgeving en de ARBO-aspecten. Daarna gaan ze aan de slag. Er komen verschillende situaties aan bod en je leert op een goede vakkundige manier de heftruck bedienen. Hierdoor ben jij, en je werkgever, verzekerd dat je veilig en zonder enige schade te werk kan gaan binnen het bedrijf.