Mijn artikelen

Voor informatie

Goede uitleg bij rijschool soest

rijschool soest

Een week geleden heb ik mijn rijexamen behaald bij rijschool soest. In totaal heb ik er een half jaartje over gedaan met een tijdelijke pauze erbij inbegrepen. In dit halfjaar heb ik 23 lessen gevolgd bij rijschool soest

Vriendelijk ontvangst

Voor de lessen heb ik contact opgenomen met Autorijschool van Maaren. Ze vertelde me om een keertje langs te komen voor een gesprek over hoe en wat. Dat heb ik vervolgens gedaan. Ik werd erg vriendelijk ontvangen en alles werd me goed uitgelegd.

Top rijinstructeur!

Toen ik begon met de lessen merkte ik meteen al dat dit de juiste rijschool voor mij was. Ik merkte het met name aan de rijinstructeur. De rijinstructeur was erg aardig en hij kon zich goed inleven in mij. Ook vertelde hij alles op een rustige manier waardoor ik de handelingen die ik moest uitvoeren nog sneller begreep.

De totale prijs van alles viel mij nog wel mee. Ik had wel een paar honderd euro meer verwacht maar dit was dus zeker niet het geval. Ik zie geen reden waarom je bij rijschool soest niet je rijlessen zou willen volgen. Ik ben zeker niet teleurgesteld en kijk terug op een fijne ervaring bij rijschool soest.

rijschool soest