Mijn artikelen

Voor informatie

Code 95 van Wesseldijk is zeker een aanrader

code 95

Het was weer eens tijd voor mijn code 95. Zoals de meeste kenners wel weten, is dit eens in de zoveel tijd nodig. Je kunt hierna weer veilig de weg op. Door te bewijzen hoe het ervoor staat met jouw kennis. En te laten zien wat de handelingen zijn die je verricht, word je opnieuw gecertificeerd. Niet iedereen mag zomaar een vrachtwagen besturen natuurlijk. Het is compleet niet te vergelijken met bijvoorbeeld een personen auto. En daarnaast komt er nog veel meer bij kijken. Denk bijvoorbeeld aan laden en lossen. Bij Wesseldijk kon ik direct terecht voor bijscholing.

code 95 Meer geleerd dankzij code 95

Al jarenlang ben ik werkzaam in dit vak. Ik laat bij regelmatig bijscholen en ben naar mijn idee altijd op de hoogte van nieuwe regelgeving. Toch heb ik bij Wesseldijk nog veel meer geleerd dankzij hun code 95 bijscholing. Zij zijn namelijk per definitie op de hoogte van alles dat je moet weten als bestuurder. Ook kunnen zij jou direct wijzen op kleine (of grote) fouten. Dat is erg prettig. Zo ga je niet alleen veilig maar ook weer zeker de weg op. De kleine lettertjes leren zij jou ook graag aan. Zo word je een echte kenner! Die kun je in je zak steken.