Mijn artikelen

Voor informatie

De voordelen van tandimplantaten buitenland

Het hebben van een mooi gebit is voor veel mensen belangrijk. Een gebit is altijd zichtbaar, bij praten, lachen eten en dergelijke.
Maar niet iedereen heeft van zichzelf een mooi gebit en om een behandeling hiervoor in eigen land te laten doen is vaak zeer kostbaar. Tandimplantaten buitenland is hiervoor de oplossing. Het wordt door zeer professionele tandartsen gedaan die met de nieuwste technieken werken en de kosten zijn vele malen lager dan in eigen land. Het is mogelijk om binnen één week een totaal nieuw gebit te hebben.

htlogopng

Hoe werkt deze behandeling?

Met de nieuwste techniek is het mogelijk om in één behandeling de tand te verwijderen en het implantaat te plaatsen. Dit gebeurd onder plaatselijke verdoving. Als het kaakbot goed genoeg is hoef er niet in het tandvlees gesneden te worden. Hierdoor is er veel minder kans op zwelling, napijn, complicaties en geen hechtingen. Door deze techniek kan er direct een afdruk genomen worden voor de prothese, kroon of brug. Binnen een week kunt u een schitterende lach tonen.
Het is wel van belang dat er elk half jaar naar een tandarts gegaan wordt voor de controle van het tandvlees en de implantaten.