Mijn artikelen

Voor informatie

Zeer stevige tafeltennistafels op ons schoolplein

tafeltennistafels

De school waar ik als vrijwilliger werk, heeft sinds kort tafeltennistafels op het schoolplein staan. Erg leuk voor de jeugd, om hier in de pauze gebruik van te maken. Voorheen hadden wij er eentje in de aula staan, maar deze heeft een paar potjes pingpong niet overleefd. De jeugd gaat zo in hun spel op, dat deze tafel op een gegeven moment door de poten ging, omdat iemand erop ging leunen. Iedereen weet dat deze hiervoor niet voor bestemd zijn, maar ja, nu is het te laat. De directeur was hier alles, behalve blij mee en daarom had hij besloten om hier iets anders voor te verzinnen.  tafeltennistafels

Geweldig bedrijf waar je tafeltennistafels kan kopen

Onze directeur heeft meteen actie ondernomen om een bedrijf te zoeken waar je stevige pingpong tafels kan kopen. Zijn zoektocht op het internet kwam uit bij het bedrijf HeBlad, welke al sinds 1994 op de markt is. Dit bedrijf maakt zoveel mooie spullen, merendeel van beton. Te denken aan picknicktafels, tafelvoetbal, banken en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Vanaf vorige week hebben wij twee tafeltennistafels op ons schoolplein staan. Alle kinderen stonden blij verrast te kijken toen er op een morgen een vrachtwagen het plein op kwam rijden.