Mijn artikelen

Voor informatie

Geen gewone condooms meer!

Veilig de liefde bedrijven, dat doe je het meest gemakkelijk met condooms. Maar dat gewone condoom begint toch elke keer weer hetzelfde te voelen, kan dat niet een keer anders? In dit blog gaan we dieper in op verschillende soorten condooms voor mannen. Zo komen latex vrije condooms, condooms met een smaakje maar ook dunne condooms aan bod. 

Latex vrije condooms

Condooms zijn standaard gemaakt van latex. Niet iedereen kan tegen latex, en daarom bestaan er ook latex vrije condooms. Deze zijn vaak gemaakt van polyisopreen, een stof die lijkt op rubber waarvan condooms gemaakt zijn. Met latex vrije condooms heb je als man een hogere ervaring met seks. Deze condooms zijn over het algemeen dunner dan gewone condooms. 

Dunne condooms

Dunne condooms geven de man meer ervaring, maar geeft minder veiligheid. Dunne condooms zijn in vele soorten en maten te verkrijgen. Ook zijn deze condooms in verschillende diktes te verkrijgen, van ultra dun naar gewoon dun. Vervolgens kan je ook de lengte kiezen van de condooms. 

Dikke condooms

Voor diegene die liever met meer veiligheid de liefde bedrijven. Dikke condooms geven meer velighied, maar halen veel ervaring weg van de man. Hierdoor kan je het waarschijnlijk langer volhouden in bed. Dit is waarschijnlijk ideaal voor je partner, maar minder voor jezelf. Gebruik deze condooms dan ook wanneer je, je partner iets extra's gunt!

Condooms met een smaakje

Kijk nu komen we ergens. Condooms zijn er in vele smaken, zoals aardbei of banaan. Ideaal voor wanneer jij orale seks krijgt met je vriendin of partner. Zo heeft je partner niet dat vieze smaakje in haar mond, en krijg jij op een veilige manier orale seks.  

Condooms met ribbels

Daarnaast zijn er condooms met ribbels. Deze ribbels geven dames een betere ervaring doordat de ribbels tegen de vaginawand aan zitten. Deze condooms kan je in vele soorten en maten krijgen. Met extreme ribbels maar ook met kortere ribbels dichter op elkaar. Hierdoor kan je het zo gek maken als je zelf wilt. 

De gewone condoom 

Last but certainly not least, de gewone condoom. Plain and simple. Heb je een keertje zin in gewone seks? Pak dan gewoon een normale condoom erbij! Deze condooms zijn altijd te gebruiken en overal verkrijgbaar. 

In deze blog hebben we het gehad over veilig de liefde bedrijven met behulp van condooms. Zo hebben we het gehad over de gewone condoom, maar ook latex vrije condooms, dunne condooms, dikke condooms, condooms met een smaakje en condooms met ribbels.