Mijn artikelen

Voor informatie

Zeer belangrijk, lokaal gevonden worden

Ik ben bezig om met mijn bedrijf meer bekendheid te krijgen, moet wel zeggen dat het tot nu toe flink tegen valt. Zo ben ik al een tijd bezig om folders rond te brengen en in winkels op te hangen. Helaas heeft dit nog geen goed resultaat gegeven, behalve dat het me veel geld kost en energie. Ook heb ik een mooie website laten maken, maar ook hier lukt het me niet om meer bekendheid te krijgen. Tot ik op de site van Regiopromotor terecht kwam. Hier was de mogelijkheid om een check in te vullen, en naar aanleiding hiervan werd eer gekeken hoe hoog onze vindbaarheid op internet was. Eerst hebben we een gesprek gehad en werd alles uitgelegd, ik schrok best wel van het resultaat, bleek dat ons bedrijf bijna niet te vinden was op het internet. Na een goed gesprek met de medewerkers van de Regiopromotor ging ik met een goed gevoel naar huis. Hun gaan ervoor zorgen dat mijn bedrijf lokaal gevonden worden, voor de kosten van nog geen honderd euro, en de stelling no cure no pay ging ik met een goed gevoel naar huis. Inderdaad was na een paar maanden duidelijk te zien dat onze omzet enorm gestegen was.  logo-rp