Mijn artikelen

Voor informatie

Weer naar accountant Valkenswaard

Het jaarlijks bezoekje naar accountant Valkenswaard komt er weer aan. Ik ga er elk jaar heen om te bespreken hoe de cijfers zijn, wat er beter kan en hoe we onze afspraken gaan vervolgen. Het is altijd een prettig bezoek, omdat we het goed met elkaar kunnen vinden. Omdat ik een creatieve ondernemer ben, kan ik niet structureren, ik moet vrijheid hebben. Ik heb een goede balans gevonden door mijn administratie te laten uitbesteden aan het kantoor. Ze kunnen mij gerust bellen om te zeggen wanneer iets niet gunstig is om te doen. Dit is precies wat ik nodig heb, dat ik af en toe on hold wordt gezet of juist gestimuleerd om te gaan besteden.

logocastelijnsswaans

Accountant bezocht

Zo heb ik er zelf geen omkijken naar. Ik geloof dat je op intuïtie heel veel goeds kan doen, maar soms kan je je dan ook door onmogelijke bochten wringen, daarom is het goed dit van jezelf te weten, en de omgeving zo te maken, dat je daardoor niet in een val trapt. Dit gaat goed. Als ik kijk naar de cijfers van de afgelopen jaren zie je echt een groei. Ik ben dus zeer benieuwd hoe het nu er uit gaat zien. Volgend jaar wil ik uitbreiden dus het is een belangrijk gesprek, kan dit met het geld wat er nu in de BV zit? We gaan het zien!