Mijn artikelen

Voor informatie

De belangrijkste redenen voor een kerstgeschenk zakelijk

kerstgeschenk zakelijk

Kerstgeschenk zakelijk: veel mensen geven hun zakelijke relatie een geschenk met kerst. Soms is dat een klein geschenk, soms een iets groter ding. In de regel gaat het om een kerstpakket met wijn of bubbels, bier, en wat lekkernijen. Iets zouts en iets zoets, en je komt al een heel eind. Ik kan je van harte aanraden om jouw zakelijke relaties ook een geschenk te geven komende kerst. In dit stuk geef ik je de belangrijkste redenen waarom.

kerstgeschenk zakelijk

Een cadeau is een investering

Het klinkt misschien rot, maar een kerstgeschenk zakelijk geven kun je als investering zien. Iedereen vindt het fijn om zich gewaardeerd te voelen. Het is altijd goed om relaties met zakelijke partners warm te houden en persoonlijk te maken. Zo weet je precies wat je aan elkaar hebt. Je ontwikkelt op die manier een iets persoonlijkere relatie en dat maakt ook het zakelijke deel makkelijker en beter.

Mensen denken ook aan jou

Als jij een goede relatie opbouwt met je zakelijke partners, door bijvoorbeeld dit soort dingen te doen, zullen zij sneller geneigd zijn om ook harder te lopen voor jou wanneer dat nodig is. Kun je een keer een levering niet maken of heb je ergens hulp bij nodig? Als je een goede relatie hebt, lost je het samen op. Denk ook aan jouw relaties deze kerst!