Mijn artikelen

Voor informatie

Weegschalen van Bossystemen

We hebben nieuwe weegschalen van Bos. Ik had al een tijdje geleden aangegeven dat we onze oude weegschalen moesten vervangen. Ze wogen niet meer nauwkeurig af en dit zorgde voor veel overlast, we hadden al een soort min berekening gemaakt, maar dat was natuurlijk raar, we wisten dus bij voorbaat al dat de berekeningen niet nauwkeurig gingen zijn. Ik zei tegen de leidinggevende dat we nieuwe weegapparatuur nodig hadden maar hij zei dat het niet in het budget zat. Uiteindelijk gaat het om de productie en om de nauwkeurigheid, slechte resultaten zorgt voor het verlies van klanten, dus het is zeer aannemelijk dat hier vanuit het bedrijf aandacht aan wordt besteed. Ik besloot dus meerdere werknemers aan te sporen om dit bij de leidinggevende aan te geven. Na genoeg geklaag, gebeurt er altijd wel wat. En zodoende, niet veel later hebben ze geld vrijgemaakt en hebben we nieuwe systemen. Ik ben er erg blij mee, we werken nu ook een stuk sneller. De werkdruk wordt opgevoerd, waardoor we ook meerdere klussen aan kunnen nemen. Wat ik al zei: het is voor het hele productie proces nu veel fijner dat we het nu goed kunnen doen.

bos