Mijn artikelen

Voor informatie

Voordelig en lekker eten Nijmegen

Afgelopen week ben ik samen met mijn ouders uit eten geweest in Nijmegen. Mijn ouders gaan al jaren uiteten bij Le-Steak. Als je echt lekker eten Nijmegen wilt, kan je het beste daarheen gaan. Goede prijs prijs kwaliteitsverhouding.  Ze beschikken over een grote menukaart. Je kunt het zo gek nog niet bedenken of ze hebben het. Daarnaast is de service ook grandioos. De bediening weet waar ze mee bezig zijn. Zo komen ze met regelmaat bij je aan de tafel om te vragen of ze nog wat te drinken voor je kunnen inschenken. Persoonlijk vind ik dat erg fijn!

Echt een aanrader

Sinds kort heb je de mogelijkheid om online een reservering te plaatsen. Direct na onze reservering ontvingen we een bevestiging. Indien je een voorkeur hebt van tafel kan je dat te allen tijde aangeven. Toen we daar aankwamen werden we netjes ontvangen. De hele avond zijn we erg gastvrij geholpen. Het eten was ook echt grandioos. Mijn moeder nam een porterhouse mijn vader een lady steak en ikzelf koos voor spareribs. De spareribs zijn echt overheerlijk. Perfect bereid en lekkere pittige kruiden erop. Het is daarom ook echt een aanrader om hier te gaan eten. Lekker eten Nijmegen kan je het best bij Le-Steak doen!