Mijn artikelen

Voor informatie

Gastronomisch restaurant Den Bosch

restaurant Den Bosch

Op zoek naar een goed restaurant in Den Bosch, dan ben je bij de 7evendenhemel zeker aan het juiste adres. de keukenbrigade maakt van authentieke producten de heerlijkste gerechten, echt hemelse gerechten kan je wel zeggen. Mocht je een speciaal dieet hebben, ook dat is hier geen enkel probleem. Geef dat bij de reservering op en de koks zullen er alles aan doen om ook hier een heerlijk gerecht voor te maken.

Alvast een voorproefje nemen, bekijk online de menukaart. Hier kan jij al bekijken wat je eventueel gaat eten.

Kom ook gezellig eten bij het restaurant in Den Bosch

Voor mijn verjaardag heb ik een paar vrienden uitgenodigd om heerlijk uit eten te gaan. Deze keer gaan wij naar de 7evendenhemel. Al vaker wilde ik hier gaan eten, maar het is er nog nooit van gekomen. Deze keer was ik er op tijd bij om een tafel te reserveren, want dat is wel een aanrader, wil je hier komen eten.

Thuis had ik al op de menukaart gekeken en toen liep het water mij al in de mond. Er staan hier zoveel heerlijke gerechten op, dat het best wel lastig is om hier een keuze uit te maken.