Mijn artikelen

Voor informatie

Veiligheid in je badkamer met SecuCare tegelspray

secucare tegelspray

Je hebt het vast wel een keertje zelf meegemaakt. Je loopt de badkamer in om te gaan douchen, maar het is super glad. Je loopt je douche en je glijdt meteen uit. Deze vallen kunnen erg akelig zijn en kunnen vervelende gevolgen hebben. Hiervoor is er een anti-slip tegelspray te vinden: SecuCare tegelspray. Wat is dit?

Wat is het?

De SecuCare anti-slip tegelspray is een spray die de kans op uitglijden vermindert in een badkamer of in de douche. Het is onzichtbaar en het maakt iedere keramische tegelvloer anti-slip voor minimaal vijf jaar. Het is zowel buiten als binnen te gebruiken en het is erg eenvoudig te gebruiken. Je maakt de vloer schoon en je maakt hem daarna droog. Je kunt hem hierna insprayen met de spray en als laatste neem je de vloer af met water en dan is het klaar. Je kunt er meteen op lopen en het is meteen anti-slip. 

Voordelen

De tegelspray bevat geen gevaarlijke oplosmiddelen of giftige chemicaliën, waardoor de keramische tegels met blote voeten beloopbaar zijn. De stoffen zijn biologisch afbreekbaar en het is speciaal gemaakt voor intensief gebruik. Het is veilig door titanium vlokken en het tast keramische tegels niet aan. Het is eenvoudig aan te brengen en na het aanbrengen is het normaal te reinigen wat erg fijn en handig is.