Mijn artikelen

Voor informatie

Veel bouwvacatures Breda gevonden

Ik ben heel erg blij want ik heb heel veel bouwvacatures Breda in mijn mailbox staan. En het was vrij simpel, ik moest mij alleen maar even aanmelden bij een tussenbedrijf die hier een goed overzicht van heeft. Omdat het zo specifiek gericht op je branche is, weet je wat je te wachten staat. Ik vond het het aller ergste dat ik op een gegeven moment iets moest gaan doen wat totaal niet in mijn straatje past. Soms word je gedwongen omdat je nou eenmaal geld moet verdienen. Maar het is niks voor mij. Er zijn mensen die heel erg flexibel zijn en het leuk vinden om van alles wat te leren, maar dit gaat voor mij niet op. Ik word er onhandig van en krijg er ook nog eens een knauw van op het gebied van mijn zelfvertrouwen. Ik zie dan opeens niks meer zitten. Doe mij maar gewoon de bouw, daar ben ik al jaren goed in en ik weet ook echt dat ik het kan. Zo kan ik mijn kwaliteiten echt neerzetten. Morgen heb ik een sollicitatie en verder heb ik nog een aantal nieuwe brieven geschreven vandaag. Ik heb goede hoop dat ik zo snel mogelijk een baan ga vinden, ik denk het echt. Het liefst natuurlijk een vast contract, maar aar kan ik nu nog niks over zeggen.

bouwvacatures Breda