Mijn artikelen

Voor informatie

Stoelmasseur Amsterdam inhuren

Stoelmasseur Amsterdam

De stoelmasseur Amsterdam inhuren is mogelijk voor een éénmalige actie. Je kan deze al laten komen voor een evenement of op een feest. Zo is het bij ons bedrijf begonnen. Op een feestavond waren er meerdere acts en voorstellingen ingehuurd. Ook de masseurs van TripleEffect  waren hier van de partij. In eerste instantie liep iedereen hier voorbij. Maar toen er iemand ging zitten op de ergonomische stoel stond er opeens een hele lange rij. Merendeel waren nieuwsgierig hoe de masseur zijn gang ging. Maar hierna wist iedereen zijn weg hierheen wel te vinden.

A vector illustration of massage therapist working on a client using a massage chair in an office

Elke maand komt de stoelmasseur Amsterdam langs

Vanaf het bedrijfsfeest is het nu een vast ritueel geworden. Elke eerste werkdag van de maand wordt er ruimte gemaakt voor de masseur. Via een speciale lijst is het mogelijk om je in te schrijven. Een behandeling duurt ongeveer 15 minuten en is een geweldige belevenis. Na zo een massage voel ik me een heel ander mens. Meer energie en kan weer fluitend verder met mijn werkzaamheden.

De eigenares, Danielle ter Haar, kan je hier meer over vertellen. Ook is het mogelijk om geheel vrijblijvend een presentatie bij te wonen. Dit kan op eigen locatie of bij TripleEffect zelf.