Mijn artikelen

Voor informatie

Hoe zorg je voor een stralende gezichtsverzorging voor kerst?

Iedereen wilt er natuurlijk opperbest uitzien tijdens de kerstdagen. Dit geldt niet alleen voor een mooie outfit, maar ook voor een prachtig gelaat. Maar hoe zorg je voor een stralende gezichtsverzorging?

Dagdagelijkse rituelen met verzorgingsproducten of met water kunnen je gezicht meer kwaad dan goed doen. Je huid is tenslotte uiterst gevoelig en zeker in koude temperaturen kan deze snel uitdrogen. Let daarom liever de volgende dagdagelijkse rituelen die je gezichtsverzorging op een korte tijd wel enigszins kunnen verbeteren.

Tips voor een stralende gezichtsverzorging

Sommige hiervan zullen vanzelfsprekend zijn, maar dat betekent niet dat ze minder belangrijk zijn.
Zorg voor voldoende slaap! Door de kerststress en de lange werkdagen kan het lastig zijn om aan rusten toe te komen. Helaas zorgt slaap nog steeds voor die geruste uitstraling van je huid. Zorg dus voor een goede nachtrust de avond voor je kerstfeest.

Heb je last van jeugdpuistjes en wil je je daar tijdens kerst even geen zorgen over maken? Verzorg deze een paar dagen ervoor met een zwavel preparaat.

Voor een soepele en een gezonde huid raad ik je ook aan om veel water te drinken. Je huid vraagt namelijk voor veel vocht om soepel te blijven en afvalstoffen te kunnen afvoeren.

Iedereen ziet er graag stralend uit

Denk je dat je de enige bent die graag goed voor de dag komt? Uiteraard ben je niet de enige, dus misschien is het ook leuk om een gezichtsverzorging cadeau te doen? Denk hierbij bijvoorbeeld aan een samengesteld pakket met scrubs, lotions, zeepjes etc. Nadat je dit cadeau hebt gegeven heb je in ieder geval al meteen een gespreksonderwerp. Zo kun je ze vragen hoe hun zorgen voor hun huid, welke producten hun normaal gebruiken en kan je samen misschien deze blog nog eens nalezen? Ik wens jullie alvast een zalige kerst toe met een stralende gezichtsverzorging.