Mijn artikelen

Voor informatie

Seo regionaal toepassen op website

We zijn nu zogenaamde seo regionaal aan het toe passen op mijn website. Wat dit betekent? Een bedrijf helpt mij om mijn teksten op mijn website zo te optimaliseren, dat het seo regionaal bestendig is. Hiermee bedoel ik dat iedereen in de regio mijn bedrijf snel kan vinden en dat ik dus zo meer bezoekersaantallen krijg. Ik had een stroeve start, maar achteraf gezien begrijp ik dit goed. Ik had zeg maar gewoon verwacht dat de bezoekers wel kwamen, zonder daar wat aan te doen. Dat is natuurlijk echt belachelijk, je moet wel een beetje een beeld hebben waar je doelgroep is en hoe je ze kan bereiken. Ik had dus geen idee. Daarom ben ik heel erg blij dat ik nu een bedrijf heb ingeschakeld, ze hebben mij ontzettend geholpen, alleen maar al door te vertellen hoe dit wereldje precies in elkaar steekt. Ik ben een stuk wijzer geworden. Ik wil binnen twee jaar de grootste leverancier van de regio worden en ik weet dat dit nogal een doel is, maar zonder ambitie kom je nergens denk ik altijd maar. Wat ik zo fijn vind aan voor mijzelf werken is dat je het zo effectief mogelijk kan maken, je kan je eigen tijd indelen en je weet immers zelf hoe je het beste en het snelste werkt.

logo-rp