Mijn artikelen

Voor informatie

Seo Eindhoven was voor mijn bedrijf de oplossing

websitepromotor-logo

websitepromotor-logoEen tijdje geleden ben ik op zoek gegaan naar seo Eindhoven. De website van mijn winkel werdt bijna niet bezocht en dat vond ik best wel vervelend. Tegenwoordig is het belangrijk dat je als winkel ook online wordt gevonden, omdat je het anders niet overleefd.

Goede diensten

Via het internet ben ik terechtgekomen bij Websitepromotor. Het pakket dat dit bedrijf aanbood was precies wat ik zocht. Eigenlijk had ik bewust gezocht naar seo Eindhoven, omdat ik zo met een bedrijf samenwerk dat verstand heeft van de winkels van Eindhoven.

websitepromotor-logoNadat ik mijzelf had geïnformeerd via de website leek het mij wel een goed idee om een afspraak te maken. Tijdens de afspraak heb ik mijn eisen uitgesproken, zodat wij op een lijn zouden zitten.

Wat ik belangrijk vond was dat de website op de eerste pagina in google terecht kwam. De zoektermen heb ik zelf opgesteld, maar met de hulp van de vertegenwoordiger heb ik deze bijgesteld, zodat deze effectiever zouden zijn.

Het gesprek ging goed en daarom heb ik alle informatie gegeven die zij nodig hadden, zodat zij direct aan de slag konden gaan.

Sinds de mensen van Websitepromotor er mee aan de slag zijn gegaan is mijn website veel beter vindbaar!