Mijn artikelen

Voor informatie

Nieuwe lichtbak letter besteld

Wij hebben sinds een tijdje een prachtige lichtbak voor het pand hangen. Hiermee kan iedereen goed zien wat voor bedrijf er gevestigd is om zo meer klanten te trekken. Ons café hebben we sinds een paar maanden geopend en mogen tot op de dag van vandaag niet klagen met de omzet. Nu dat we maar al te graag een nieuwe lichtbak letter willen hebben om mee te gaan met de tijd ben ik op het internet gaan zoeken. Wat dat betreft hoef ik niet een geheel nieuwe lichtbak te hebben, het enige wat ik moet hebben is 1 letter die vervangen moet worden. Deze gaat bijna wekelijks kapot waardoor het aardig in de kosten gaat lopen om steeds een nieuwe lamp te bestellen.

img_20160325_174349

Zo ben ik via het internet gaan zoeken en terecht gekomen op de website van welovecolor.nl. Bij hun is het mogelijk om maar een letter te bestellen welke door hun wordt gemonteerd op het pand! In de kosten scheelde het mij een hoop vergeleken met een ander bedrijf waardoor ik telefonisch contact heb gezocht met hun. Hopelijk kunnen ze snel komen zodat ons gevel er weer netjes en wel uitziet.