Mijn artikelen

Voor informatie

Heb jij mijn nieuwe autobestickering al gezien?

autobestickering

Een tijdje geleden heb ik nieuwe autobestickering geregeld. Ineens bedacht ik mij dat ik dit jullie nog helemaal niet had laten zien! Dat is het wel waard, dus bij deze mijn verhaal. Zoals jullie wellicht weten heb ik een eigen webshop. Hierin zit erg veel werk, maar dat is ontzettend leuk. Iedereen die een eigen bedrijf heeft, doet er goed aan met het logo op zijn auto rond te rijden. Al een tijdje had ik het logo op mijn auto, maar die was vernieuwd. Tijd voor nieuwe stickers dus! Online ben ik gaan zoeken waar ik de mooiste designs kon vinden. Dat was bij Signin’. Zij hebben goede ontwerpers die graag met jou een design ontwikkelen.

autobestickering

Voor elke auto autobestickering

Zo gezegd, zo gedaan! Het leek mij gaaf een geheel eigen auto te creëren. Complete autobestickering was dus het idee. Zie bovenstaande foto voor het ontwerp. Dat is toch helemaal cool? Je kunt er niet omheen, deze auto wordt echt gezien. Bij Signin’ kun je bestickering laten maken en bevestigen voor elk soort auto. Is het een bestelbus? Of gaat het om jouw personen auto? Wat je maar wilt, het is mogelijk! Neem eens contact op met hen om te zien wat jij kunt maken.