Mijn artikelen

Voor informatie

NEN 3140 vakbekwaam persoon cursus

NEN 3140 vakbekwaam persoon cursus

NEN 3140 vakbekwaam persoon cursusVoor bedrijven in de elektrobranche is het belangrijk om een NEN 3140 vakbekwaam persoon cursus te volgen. Zelf heb ik erg goede ervaringen met PTC Opleidingen uit Vianen.

Waarom NEN 3140?

NEN 3140 is een veiligheidsnorm die voort is gekomen uit de eisen van de Arbowet. Tijdens de NEN 3140 vakbekwaam persoon cursus leer je hoe je veilig kunt werken in de elektrobranche. Hier heb je namelijk altijd wel te maken met veiligheidsrisico’s en daarom is de cursus zo belangrijk. Zelf heb ik erg goede ervaringen met dit bedrijf. Er kwam bij ons een ervaren docent langs die zijn kennis goed wist over te brengen. Hierdoor leer je makkelijk en snel en weet je hoe je veiligheidsrisico’s zoveel mogelijk kunt beperken. Ik had al snel mijn certificaat op zak en vind het een geruststelling dat ik nu weet waar ik op moet letten.

Je kunt de expertise van PTC Opleidingen altijd inschakelen. Zij verzorgen namelijk cursussen door heel Nederland en kunnen ook bij jou langskomen voor een op maat gemaakte cursus. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een ruimte waar de theorie kan worden uitgelegd. Het is ook voordeliger wanneer je meer cursisten hebt. De ideale oplossing voor bedrijven in de elektrobranche dus. Zo kunnen alle medewerkers al in één dag hun certificaat behalen.