Mijn artikelen

Voor informatie

Mindfulness in Wassenaar, een geweldige cursus

Mindfulness Wassenaar

Nooit geweten dat de cursus Mindfulness in Wassenaar, mij zoveel goeds kon doen. Al een tijd zat ik niet zo goed in mijn vel en kon ik moeilijk in slaap komen. Was hiervoor al een paar keer naar de huisarts geweest, maar meer dan een slaappil kreeg ik niet. Zal wel weer over gaan kreeg ik te horen. Inmiddels waren er al een paar jaar aan voorbij gegaan, maar de klachten bleven, sterker nog, ze werden erger. Behalve dat ik helemaal aan het einde van mijn Latijn was, moest dit niet langer dure, want dat hield ik echt niet vol. Mindfulness in Wassenaar

Mindfulness in Wassenaar heeft mij weer doen leven

Op een gegeven moment waren de klachten zo erg, dat ik mijn bed niet meer uit wilde komen. Ik kon wel weer naar de huisarts gaan, maar om weer een pilletje te krijgen daar zat ik echt niet op te wachten. Een goede vriendin van mij vertelde over de cursus Mindfulness in Wassenaar. Hier leer jij jouw eigen lichaam kennen en hoe je er het beste mee om kan gaan. 

Inderdaad heeft deze cursus mij bijzonder goed geholpen. Inmiddels slaap ik weer als de beste en voel ik mij uitstekend. Dit dankzij Transcendente Meditatie.