Mijn artikelen

Voor informatie

Meer waarde door groen in te zetten

Idverde

Bij Idverde kun je terecht als je meer waarde wil creëren voor je bedrijf of organisatie door groen in te zetten. Je kunt hierbij denken aan groen op het dak, bijvoorbeeld gevelgroen of een daktuin. Maar ook tuin- en landschapsarchitectuur zijn expertises van Idverde. Je kunt Idverde inzetten voor zowel advies, als realisatie. Zij kunnen je dus adviseren over hoe groen in te zetten en te verzorgen, maar kunnen ook plannen uitvoeren om zo veel mogelijk uit jouw groen te halen voor je bedrijf of organisatie. 

Idverde

Vakkundig advies over groen

De afdeling advies van Idverde heeft verschillende expertises. Een greep hieruit is sport, spelen en zorg. Daarnaast kan Idverde ook vakkundig advies geven als het gaat om voorbereiding, groenbeleid en strategie, organisatie en beheer of ecologie en natuurwetgeving. Je kunt dus voor uiteenlopende adviezen de hulp van Idverde inschakelen en zij zullen in alle gevallen op professionele wijze met vakkundige kennis advies kunnen geven. Welk advies je ook nodig hebt op het gebied van groen, bij Idverde ben je op de juiste plek. 

Realisatie van groen

Ook kun je de afdeling realisatie van Idverde inschakelen. Zij kunnen hun adviezen ook tot ontwikkeling brengen. Ook hierbij zijn spelen en zorg expertises, evenals een groen dak en gevelgroen. Daarnaast kan de realisatie afdeling van Idverde ingeschakeld worden voor de aanleg of reconstructie van je groene omgeving, evenals voor beheer en onderhoud ervan. Bij realisatie hoort ook vaste beplanting en boomverzorging. Boomverzorging is ook weer een specialistische tak van Idverde.