Mijn artikelen

Voor informatie

Laat hier uw risico inventarisatie doen!

basis-banner-1

Wij hebben te horen gekregen dat er binnenkort een controle plaatsvindt voor de veiligheid voor de medewerkers. Wij willen als bedrijf dat natuurlijk de veiligheid van de medewerkers hoog in het vaandel staat. Daarom hebben wij besloten om een risico inventarisatie te laten doen door een professioneel bedrijf. Het bedrijf moet kijken of de omgeving van de medewerkers en het bedrijf veilig en gezond is om te werken.

Zoekenbasis-banner-1

Het leek mij een verstandig idee om de verschillende mogelijkheden te bekijken op het internet. Ook kreeg ik van verschillende collega’s te horen dat ik bij Rieofferte.eu terecht kan. Dit bedrijf heeft namelijk al meerdere bedrijven geholpen en is zeer bekend met de risico inventarisatie. Daarom heb ik besloten om meer over dit bedrijf op te zoeken op het internet. Op gegeven moment is het mij al gauw duidelijk geworden en wilde ik met dit bedrijf samenwerken. Even later heb ik contact opgenomen. Gedurende het gesprek met de medewerker werd ik vriendelijk te woord gestaan en weet de medewerker duidelijk waar zij het over heeft, geweldig! Voordat ik het wist hadden wij al een datum ingepland om de details uitgebreid te bespreken.