Mijn artikelen

Voor informatie

Koop hier zakelijke bedankjes

zakelijke bedankje

Heb jij je eigen bedrijf en wil je jou klanten iets teruggeven koop dan hier zakelijke bedankje. Dit zijn kleine bedankjes denk aan bijvoorbeeld een pen, een aansteker of een sleutelhanger. De kosten van een presentje zijn vaak erg laag maar je kan er wel veel mee bereiken.

Waarom een zakelijke bedankje

Met een zakelijke bedankje geef je de klant een speciaal gevoel omdat de klant iets krijgt van jouw bedrijf. Op deze manier blijft de klant denken aan het bedrijf waar hij laatst een bedankje heeft gehad. Zo komt een klant graag terug naar het bedrijf. Ook heb je met bijvoorbeeld een sleutelhanger of een kaarsje dat het een presentje is dat lang mee gaat zo blijft de klant aan jouw bedrijf denken steeds als hij het bedankje ziet.

Wat zijn de gevolgen van een zakelijk bedankje

Je bedrijf wordt in een positief daglicht gezet. Een positief imago van jouw bedrijf kan een gunstig resultaat hebben. Zowel voor jouw comercieel doel als jouw sociale doelstellingen. Door een klein presentje te geven kan je relaties beïnvloeden in het maken van keuzes. Je kant jouw naamsbekendhei vergroten. Een dankbetuiging overbrengen. In alle gevallen weet je het imago van jouw bedrijf of organistie positief te beïnvloeden bij jouw klanten.