Mijn artikelen

Voor informatie

Klantgerichtheidstraining brengt goede resultaten

Training

Klantgerichtheidstraining, hier over wil ik graag iets achter laten op dit blog. Omdat een van mijn medewerkers een functie in de sales heeft gekregen. Ben ik eens op het internet gaan zoeken naar een bedrijf dat trainingen geeft hiervoor. Toen ik op de website, salestopics.nl terecht kwam kon ik al snel zien dat dit bedrijf vast en zeker iets voor ons kan betekenen. De klantgerichtheidstraining kon al snel worden gerealiseerd en dit is op een zeer prettige manier gedaan. Mijn medewerker heeft zijn sales talent op de juiste manier kunnen ontwikkelen om namens mijn bedrijf op pad te kunnen gaan naar de klant.

Klantgerichtheidstraining

Klantgerichtheidstraining voor professionaliteit

Het aanleren van een goede communicatie en een gepaste houding is erg belangrijk binnen de sales. Het is beslist aan te raden om je hierin te laten begeleiden. Zelf merk ik dat de resultaten zich al laten zien binnen mijn bedrijf. Daarom stuur ik nu met een gerust hart onze nieuwe sales medewerker op pad. Immers is hij op dat moment het visitekaartje van het bedrijf.

Omdat ik zeer tevreden ben over het resultaat. Ben ik daarom op het idee gekomen om mijn complimenten als aanrader achter te laten op dit blog. Neem zelf maar eens een kijkje op de website.