Mijn artikelen

Voor informatie

kisten voor tuinkussens vond ik bij Propetto

kisten voor tuinkussens

Ik was al een tijdje op zoek naar kisten voor tuinkussens! We hebben een grote tuin waar we in de zomer vaak buiten zitten aan onze grote tuintafel. Onze tuinkussens bergen we daarna graag op, omdat we deze graag goed willen houden. Dus eigenlijk was ik op zoek naar een goede oplossing en deze vond ik bij Propetto. Zij produceren diverse opbergoplossingen, waaronder tuinkisten!

Kisten voor tuinkussens, de ideale opbergoplossing

kisten voor tuinkussensJe kent het wel: je hebt een gezin en een huis met een ruime tuin. In de zomer zitten jullie graag buiten en de kinderen spelen graag in het gras. Maar waar laat je vervolgens de tuinkussens daarna en al het speelgoed? Onze schuur staal al helemaal vol met onze fietsen en andere rotzooi. We waren dus op zoek naar een opbergmogelijkheid die bij onze tuin paste en kwamen erachter dat je bij Propetto kisten voor tuinkussens kon bestellen. Dit leek ons wel wat!

Alles bij elkaar in een kist

We kwamen erachter dat je de kisten voor tuinkussens in diverse maten en modellen kon bestellen. Wij zijn gegaan voor de houten tuinkist, deze is precies groot genoeg voor ons tuinkussens en speelgoed van de kinderen. Erg fijn, want nu hebben we alles bij elkaar en blijven de tuinkussens mooi!