Mijn artikelen

Voor informatie

Je product promoten door middel van sampling

Stel je bent er klaar voor om een bedrijf op te starten, dan is het van belang om er over na te denken hoe je het product wat jij aanbiedt onder de man te brengen. Een van de vele manieren is sampling. Sampling zorgt er voor dat je jouw product onder de aandacht brengt bij het beoogde publiek. Daarnaast is het erg interessant omdat je kunt bijhouden hoe de gratis versie van je product aan slaat. Zo kun je op de sterktes en zwaktes van deze uitkomst inspelen.

Het is van belang dat je de beoogde doelgroep in kaart brengt. Op deze manier is het eenvoudiger om een goede winkeldemonstratie uit te voeren. Want als je de samples op de verkeerde plek uit deelt, dan zal het veel minder effect hebben. Stel je wil eten promoten, dan kun je dit het beste op een druk bezochte plek doen, zoals de binnenstad. Als je dit op een minder bezochte plaats doet dan zal dit dus veel minder effect hebben, erg zonde dus!

Daarnaast is de aanpak van de winkeldemonstratie ook erg belangrijk. Wil je een wat luxer product uiteindelijk verkopen, dan is het aan te raden om meer aandacht te besteden aan de aankleding en het weggeven dan bij een goedkoper product zoals een blikje fris.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Wil je zo een actie op maakt laten maken voor het product dat je wil verkopen aan een bepaalde doelgroep? Dan zit je bij Juice Promotions goed. Dit bedrijf gaat samen met jou om tafel om te kijken hoe een actie het beste opgezet kan worden, welke aankleding, wanneer en hoe, zij kunnen dit allemaal voor jou regelen.

Ben je dus op zoek naar een professioneel bedrijf die je hier bij kan ondersteunen? Dan kun je bij Juice promotions vrijblijvend brainstormen voor een uniek concept!