Mijn artikelen

Voor informatie

Je eigen verplaatsbare werkplaats

20ft container

Soms kun je er niet onderuit door een eigen werkruimte mee te nemen, ook werkzaamheden te verrichten en administratie bij te houden. Op de werkplaats is er niet altijd aan gedacht dit voor bepaalde werkzaamheden te regelen, of is er gewoonweg geen budget voor. Door het ombouwen van een 20ft container tot werkplaats, ben je nooit meer afhankelijk van andere om een fatsoenlijke werkruimte te hebben. De container verplaats je eenvoudig van locatie tot locatie.

Ingericht zoals je wenst

Iedereen heeft andere wensen betreft een werkruimte, waar de een daglicht erg belangrijk vind is voor iemand de ruimte van essentieel belang. Misschien wil je wel gebruik maken van een bureau om de administratie te doen, of een mooie werktafel om werkstukken te monteren of demonteren. Met een 20ft container is dit allemaal mogelijk, bij gebrvermeerstranport.nl vind je alle informatie om een container om te bouwen tot een complete werkruimte inclusief mogelijk tot een kantoor.

20ft container

Laat ramen en deuren eenvoudig inbouwen

Een ruimte om met het personeel te kunnen pauzeren wanneer je op locatie aan het werk bent, dit kan in de bouw zijn maar ook tijdens wegwerkzaamheden of rioolwerken. Het voordeel van een 20ft container als kantine, is dat je ramen en deuren eenvoudig in kunt laten bouwen. Maar ook verwarming en verlichting zijn elementen die je niet kunt missen. Wens je een aparte rookruimte met afzuiging, dan is dit zelfs mogelijk. Gebrvermeertransport.nl is al jaren specialist op het gebied van containers, en het ombouwen ervan.