Mijn artikelen

Voor informatie

Ik ga een eigen bedrijf starten vanuit huis

Het is altijd een droom van mij geweest om een eigen bedrijf starten vanuit huis in Amersfoort. Ik moet er niet aan denken om bij een baas te moeten werken. Natuurlijk heb ik wel verschillende baantjes gehad, dus ook verschillende bazen, maar of ik daar gelukkig van werd, nee. Zo heb ik besloten om een eigen webwinkel online te maken, en van daaruit verschillende producten te gaan verkopen, waaronder sieraden die mijn vriendin zelf maakt. Omdat alles voor mij nieuw is en ik niet precies weet waar ik moet beginnen, heb ik de hulp van Hetisonswerk.nl ingeschakeld. Hun zijn een bedrijf die dagelijks met dit soort dingen aan het werk zijn, dus de vraag waar ik moet beginnen kunnen ze zo beantwoorden. Wat het allemaal nog makkelijker maakt is dat je dag en nacht producten kan bestellen bij Hetisonswerk.nl. Maar ik moet bij het begin beginnen en heb daarom de opdracht gegeven om goede reclame voor mijn bedrijf te maken, want zonder klanten komt er ook geen bedrijf. Omdat ik dit uit handen heb gegeven, kan ik me beter met de inkoop van alle producten bezighouden. Natuurlijk heeft mijn vriendin al jaren aan haar sieraden gewerkt, dus ook aar hoef ik me verder geen zorgen om te maken. 5063b765af4cc9a89249e7bf2cda563f_hiow_logo_wit