Mijn artikelen

Voor informatie

Horeca parasols besteld

Elk jaar vernieuwen wij iets nieuws. Zo was vorig jaar de keuken aan de beurt en dit jaar wilde we graag het terras aanpakken. We zijn toen gaan kijken wat we precies wilde hebben. Op internet konden we veel ideeën opdoen uit verschillende soorten bedrijven. Zo leek het ons wel wat om Horeca parasols te bestellen en nieuwe meubels. Op internet staan gigantisch veel bedrijven, maar een bedrijf sprong er echt uit en dat was Xterior. Over dat bedrijf staan veel goede recensies op het internet. Zo staat er dat ze Horeca parasols leveren van uitstekende kwaliteiten en daarnaast ook nog eens super voordelig zijn. Dat zijn twee punten waar iedere ondernemer naar opzoek is. Ik heb toen contact opgenomen en gevraagd naar extra informatie.

Goede service

Aan de telefoon werd ik erg prettig en professioneel te woord gestaan. Je kan duidelijk merken dat ze er verstand van hebben. Zo kreeg ik duidelijke informatie en zo kreeg ik een goed beeld van het bedrijf. Aangezien ik er een goed gevoel bij had heb ik ook besloten om het voort te zetten.

Dezelfde week kwamen ze nog langs om de parasols te plaatsen. Het plaatsen was zo gebeurt. Met een klein uurtje waren ze al klaar. Aangezien veel gasten positief zijn over de parasol vind ik het echt een aanrader.