Mijn artikelen

Voor informatie

Hier vindt u meer informatie over ziekteverzuimpreventie

SBS-logo-kl

Op een maandagmorgen kreeg ik een bijzondere opdracht van mijn baas. Hij wilt namelijk een bedrijf inschakelen dat ons met de ziekteverzuimpreventie kan helpen. Er zijn namelijk medewerkers die te vaak ziek melden. Om hier wat aan te doen, ben ik het internet op gegaan om een bedrijf te zoeken die ons met de ziekteverzuimpreventie kan helpen.

Internet

Op het internet ben ik veel bedrijven tegengekomen. Toch is er maar een bedrijf waar ik direct vertrouwen in heb gekregen, namelijk SBS. Dit bedrijf is al een geruime tijd ervaren als het gaat om preventie op de werkvloer. Daarnaast heb ik veel positieve reacties gekregen van mensen om mij heen over SBS. Vervolgens heb ik dit bedrijf direct neergelegd bij mijn baas. Hij is zeer enthousiast en wilde dat ik contact op nam met het bedrijf om de mogelijkheden te bespreken.

Contact02A14S3P

Het contact met de medewerkers van het bedrijf verliep goed. De medewerkers weten duidelijk waar zij het over hebben en kunnen mij goed helpen. Ook zijn mijn vragen zorgvuldig beantwoord. Voor de volgende week hebben wij een afspraak ingepland om de mogelijkheden uitgebreid te bespreken, geweldig! Wij kijken uit naar de samenwerking.