Mijn artikelen

Voor informatie

Hier ga ik altijd uit eten in Nijmegen

uit eten Nijmegen

Ieder jaar ga ik met mijn vriendin uit eten in Nijmegen. Wij studeren hier allemaal inmiddels alweer 3 jaar en het is echt een ritueel geworden. Wij doen verschillende opleidingen en daardoor kan het nog weleens lastig zijn om elkaar allemaal te zien. De meeste studeren op de universiteit en daar is het een stuk drukker dan bij mij. Zelf doe ik communicatie op hbo-niveau en dat is best wel makkelijk. Gelukkig hebben wij nu dus een hele goede manier gevonden om het contact goed te onderhouden. Elke keer mag iemand anders de keuze maken voor het restaurant waar wij heen gaan. Deze maal was het mijn beurt en ben ik gaan zoeken naar iets leuks om de avond door te brengen.

Het is echt super

uit eten Nijmegen

Vorige week gingen wij dan eindelijk weer uit eten in Nijmegen. Het was ongelofelijk gezellig en iedereen heeft echt genoten van het eten. Wij zijn bij Le Steak geweest. Dit zit op een hele goede locatie in de stad en is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer of de fiets. Mocht jij op zoek zijn naar een lekkere gelegenheid om te dineren of borrelen, dan moet jij hier zeker eens een bezoekje aan gaan brengen.