Mijn artikelen

Voor informatie

Growshop groothandel

Ik was op zoek naar een growshop groothandel! Ikzelf ben een beginnende kweker en wil maar al te graag het werk uitbreiden zodat ik het uiteindelijk kan verkopen. Door bij diverse bedrijven langs te gaan om in te zien hoe dat er gewerkt wordt viel het mij op dat ik nog op zoek moet naar een tal van spullen. Het kweken zelf is voor mij geen probleem, echter het professioneel aanpakken daarentegen weer wel. Doordat ik het in de winkel maar niet kon vinden hoopte ik het toch via internet te verkrijgen.

grow_expert_logo

Tijdens het zoeken op internet ben ik een tal van bedrijven tegengekomen. Helaas waren deze bedrijven mij te prijzig waardoor ik het enigszins heb laten gaan. Bij Growshopnederland.nl vielen de prijzen mee tegenover andere bedrijven. Dit gaf mij dan ook de doorslag om het assortiment van hun te bekijken!

Bij hun is het namelijk mogelijk om diverse artikelen te bestellen wat ik nodig heb om het kweken uit te breiden. Het feit dat ik vanachter mijn eigen computer kon bestellen en dus niet de deur voor uit hoef te gaan heb ik besteld. Nog geen twee dagen later had ik netjes mijn bestellen binnen waardoor ik eindelijk aan de slag kon om het professioneel te maken!