Mijn artikelen

Voor informatie

Gebruik maken van een Windscherm

Wie een windscherm in de tuin of op het terras heeft staan weet maar al te goed dat dit ideaal is. Een scherm heeft namelijk meerdere functies! Ik weet hier maar alles van aangezien wij ook een paar schermen hebben laten plaatsen op het terras.

exterior_logo_klein

Voorheen hoorde wij onze gasten nogal klagen over het feit dat ze midden in  de wind zaten en of we geen andere plek hadden voor hun. Een enkel kan ik natuurlijk wel verplaatsen maar als ik iedereen van tafel moet wisselen kom ik tafels tekort. Ieder weekend dit te moeten doen zat ik niet op te wachten waardoor ik op het internet ben gaan zoeken naar een oplossing. Tijdens het zoeken op het internet ben ik terecht gekomen op de website van Xterior. Hier hadden ze diverse schermen en parasols staan welke we goed kunnen gebruiken. Voor een aantrekkelijke prijs worden de schermen op maat gemaakt en vervolgens bij je bezorgd op locatie! Dat ze goedkoop zijn wist ik al, maar dat ze het ook komen bezorgen niet. Al met al hebben wij nu een paar schermen op het terras staan waar de gasten intens van genieten.