Mijn artikelen

Voor informatie

Een prachtige sleutelhanger met foto koop jij hier

sleutelhanger met foto

sleutelhanger met fotoLaatst heb ik van mijn vrienden een hele mooie sleutelhanger met foto gekregen en daar was ik ongelofelijk blij mee. Door hen ben ik toen ook op het idee gekomen om dit aan mijn moeder te geven voor haar verjaardag. Zij vertelde mij laatst dat zij altijd haar spullen kwijt was in haar tas. Door er zoiets aan te hangen, gebeurt dat natuurlijk minder snel. Wel vond ik het ook leuk om er iets persoonlijks op te zetten, want daar houd ik enorm van. Daarom heb ik samen met mijn vader een mooie afbeelding uitgezocht van hun huwelijk en die wilde ik dan erop laten drukken.

Een leuk kado

Deze sleutelhanger met een foto van hen erop, heb ik laten maken bij Hoezzi. Hier hoorde ik hele goede verhalen over en daarom wist ik bijna zeker dat de kwaliteit van hun producten goed zou zijn. Mijn bestelling had ik de volgende dag al binnen, dus lang wachten hoef jij hier zeker niet te doen. Hij voelt erg stevig aan, dus ik denk dat zij hier ook erg lang mee gaat doen. Mocht jij ook op zoek zijn naar iets origineels om als verrassing aan iemand te geven, dan moet jij zeker even kijken bij deze webshop!