Mijn artikelen

Voor informatie

Een actieve workshop?

Waar denk ik aan als ik de woorden ” actieve workshop ” hoor? Nou, ik denk lekker bezig zijn, vooral fysiek en misschien ook wel een beetje (of stiekem best veel) mentaal. Een leuke, uitdagende workshop waarbij ik niet een hele tijd saai naar een of ander praatje hoef te luisteren, zittend in een oncomfortabele stoel in een ruimte met gebruik aan frisse lucht. Ik denk aan thuis komen na de workshop met een gevoel dat ik bruis van de energie, dat ik vandaag weer veel heb geleerd én dat ik het beste in mezelf naar boven heb gehaald. Dat is waar ik aan denk bij een actieve workshop! Waar denk jij aan?

images (6)

Wat heb ik dan eigenlijk gedaan?
Ik heb leren communiceren. Niet alleen gewoon praten met woorden, maar ook met mijn lichaamstaal op een unieke manier. Door te boksen! Boksen is een geweldige manier om te ervaren hoe communicatie werkt, wat het met jezelf én je gesprekspartner doet, hoe je in het leven staat en beweegt en bovendien hoe ik mezelf van de beste kant kan laten zien. Ik ben overtuigd dat ik steviger in mijn schoenen sta na deze fantastische workshop. Ervaar hem ook!