Mijn artikelen

Voor informatie

Aluminium groothandel

Fabrikanten en importeurs van aluminiumplaten zijn altijd op zoek naar groothandelsleveranciers van aluminium. Ze betrekken hun aluminiumplaten bij een aantal

aluminium groothandel productiebedrijven, die allemaal grote producenten in de aluminiumindustrie zijn. Leveranciers van aluminium borden, platen en lijstwerk zijn onder meer ThyssenKrupp Access, Atlas Copco en K&N. Alumawood is een voorbeeld van een toonaangevende fabrikant van aluminium bord blanks en aluminium plaat. Het produceert zowel hoogwaardige als goedkope aluminiumplaten. De aluminium platen hebben een ultramoderne uitstraling in combinatie met een ongeëvenaarde kwaliteit en waarde. Het biedt ook een breed scala aan producten, zoals aluminium borden, aluminium platen en andere metalen producten.

Alumawood

Alumawood heeft zichzelf gevestigd als leider in de industrie voor het vervaardigen van aluminiumborden. Het levert aluminium bord blanks tegen voordelige prijzen om te voldoen aan de behoeften van bedrijven en instellingen. Op dit moment worden aluminiumplaten gebruikt voor bewegwijzering, displays, frames en andere doeleinden. Deze platen zijn kostenefficiënt en ideaal voor massaproductie tegen betaalbare tarieven. Naast het gebruik van aluminium platen voor buiten- en binnendoeleinden, gebruikt Alumawood ook aluminium bord blanks voor op maat gemaakte straatnaamborden. Het biedt een compleet assortiment buitenborden en straatnaamborden tegen aluminium groothandel prijzen. Het bedrijf is ook gespecialiseerd in het maken van kentekenplaten en windschermen op maat. Deze items worden gebruikt in verschillende industrieën, zoals de automobiel-, elektrische en mechanische techniek, en nog veel meer.

Hoogwaardig aluminium

Alumawood aluminium bord blanks worden geproduceerd met behulp van hoogwaardig aluminium. Het zorgt ervoor dat de aluminium platen licht van gewicht zijn en een hoge duurzaamheid hebben. Ze zijn ook gemaakt van laagspanningsaluminium, zodat ze kostenefficiënt en ook eenvoudig te installeren zijn. Het is een van de toonaangevende leveranciers van aluminium bord blanks in de wereld. De producten worden verkocht tegen concurrerende prijzen en de aluminium borden en aluminium platen zijn perfect voor gebruik in de aluminiumindustrie. Er zijn aluminium bord blanks beschikbaar voor een verscheidenheid aan toepassingen in zowel binnen- als buitenomstandigheden. Deze borden en borden zijn geschikt voor gebruik in woonstraten en commerciële wegen.