Mijn artikelen

Voor informatie

Zoek jij schoolstoelen op maat? Volg dan deze tip

foto5Vandaag wil ik jullie meer informatie verschaffen over schoolstoelen. Ik ben hier zelf op uitgekomen omdat ik dit laatst zelf online besteld heb. Dit namelijk voor mijn dochter. Zij kampt dus met een beperking en heeft ze moeite met zitten aan een tafel. Natuurlijk hebben we dan ook alles uitgeprobeerd, echter niks werkte. Het ging ons er vooral om dat zij een juiste houding aan tafel neemt. Vooral wanneer zij bijvoorbeeld aan het knutselen is en bij haar vorige stoel hield ze dit niet lang vol. Na verloop van tijd werd zij dan ook boos omdat ze niet goed kon zitten. Gelukkig heeft de website kindermeubilair.nl hier ons enorm veel bij geholpen.

Echt een aanrader

Vanaf het eerste klantcontact verliep alles hier moeiteloos. Bij de firma Kindermeubilair zijn ze dan ook erg vriendelijk en staan altijd klaar voor goed advies. Wanneer je van plan bent zo’n stoel te kopen heb je verschillende opties waarmee je rekening mee moet houden:

  1. Bladhoek
  2. Tafel frame
  3. Buik uitsparing
  4. Kleur
  5. Tafelbladen
  6. Ladenblok

Wanneer je hier zelf niet uitkomt kun je, zoals gezegd, vragen om advies. Zij zorgen er dan voor dat alles aan jouw wensen voldoet. Dit maakt deze firma wat mij betreft dan ook een echte aanrader.