Mijn artikelen

Voor informatie

Voor een trouwpak op maat in Rotterdam

trouwpak op maat Rotterdam

Het juiste adres voor een trouwpak op maat in Rotterdam, is bij Verschoor. Hier is een kleermaker in dienst die weet waar mee hij bezig is. Zo komen hier de mooiste modellen in de winkel te hangen, elk met een totaal ander detail. Geen kostuum is hetzelfde en dat maakt het juist zo bijzonder. 

Omdat ik over een paar maanden ga trouwen, leek het mij mooi, om voor deze speciale dag een speciale outfit te laten maken. Daarom had ik een afspraak gemaakt met de kleermaker gemaakt. Zo wist ik zeker dat er tijd voor mij was en tevens konden mijn maten precies worden opgemeten.  trouwpak op maat Rotterdam

Bijzonder mooi trouwpak op maat in Rotterdam laten maken

Nadat ik mijn wensen aan de kleermaker bekend had gemaakt, is hij aan de slag gegaan. Tussendoor was het nog wel een paar keer komen passen, maar dat maakte het er allemaal wel leuker op. Zo kon ik tussendoor nog een klein detail laten wijzigen, maar verder zag het er allemaal bijzonder mooi uit.

Vandaag is dan de finishing touche zoals ze het noemen en moest ik nog één keer langs de kleermaker. Mijn trouwpak op maat in Rotterdam was klaar en bijzonder mooi geworden. Nog een paar weken en dan is de dag aangebroken om het huwelijksbootje in te stappen.