Mijn artikelen

Voor informatie

Tip: volg rijlessen bij deze rijschool Gennep

Toen ik 18 werd kreeg ik van mijn ouders het rijbewijs. Ik kreeg een lessenpakket van 25 lessen plus theorie- en praktijkexamen. Hier was ik dan ook erg blij mee, ik weet zelf namelijk maar al te goed hoeveel zo’n rijles kost. De meeste vrienden van mij moest hier dan ook zelf voor sparen. Echter is deze tijd is het hebben van een rijbewijs vaak wel noodzakelijk. Vooral ook omdat men steeds verder gaat werken of studeren. Natuurlijk kun je deze afstanden wel overbruggen met het openbaar vervoer. Dit is alleen niet altijd even fijn, vooral in de wintermaanden. Ik kan mij dan ook nog goed herinneren dat in de wintermaanden er vaak vertraging was met de trein. Hierdoor kwam ik dan ook geregeld te laat. Vandaar dat mijn ouders mij dus lessen lieten nemen bij deze rijschool Gennep.

logistiek

Zijn jullie hier al bekend mee?

Voor de mensen die in de regio Nijmegen wonen zullen rijschool genaamd Wesseldijk zeker wel kennen. Zij hebben dan ook een hoge reputatie in de regio Nijmegen, hetzelfde geldt overigens ook voor de regio Arnhem.

Ik vond het nemen van rijlessen in het begin dan ook erg leuk. Alles was toen namelijk nog nieuw en ook best spannend. Echter na verloop van tijd wil je er dan wel klaar mee zijn en gewoon dat ‘papiertje’ behalen. Ik had overigens ook nog het geluk alles in één keer te halen. Wanneer ik in mijn omgeving kijk zie ik dat sommige er meerdere malen over gedaan hebben. Zonde natuurlijk, wat de kosten zijn natuurlijk best hoog.