Mijn artikelen

Voor informatie

Snel geslaagd bij rijschool etten-leur

rijschool etten-leur

Vorig jaar heb ik mijn rijbewijs gehaald dankzij rijschool etten-leur. Ik heb bij deze rijschool een pakket genomen van 20 rijlessen. Deze 20 lessen waren ruim voldoende voor mij om een rijbewijs te halen. In deze 20 lessen is mij alles rustig en stap voor stap uitgelegd. Door de rustige manier van spreken van de rijinstructeur snapte ik alles vrij snel en ging het rijden mij vervolgens goed af.  Binnen 3 maanden was ik geslaagd en hierbij ontving ik een gratis slipcursus. Leuk extraatje!

Handige lessen en oefenexamens voor de theorie

Voor het examen van de theorie heb ik eerst een aantal lessen gevolgd die ook worden gegeven door rijschool etten-leur. Ook heb ik een aantal oefenexamens afgenomen bij deze rijschool.  In deze lessen kom je er al snel achter dat het examen prima te doen moet zijn. Dit komt vooral door de duidelijkheid die rijschool etten-leur geeft.

Aardige rijinstructeurrijschool etten-leur

Ik wil graag een compliment geven aan de aardige rijinstructeur die mij snel heeft laten slagen. Met de rijinstructeur had ik persoonlijk een goede band opgebouwd tijdens de lessen. Ik kon alles met de instructeur bespreken. Ik vind het persoonlijk heel fijn om een aardige rijinstructeur te hebben. Zo leer je het sneller en voel je je meer op je gemak. Ik raad rijschool etten-leur aan iedereen aan!

Meer verhalen