Mijn artikelen

Voor informatie

Slotenmaker Maarssen snel en vakkundig

Wat ben ik blij met de snelle hulp van slotenmaker Maarssen, zonder hun had ik die nacht geen oog dicht gedaan. Ik kwam die avond thuis na een lange dag werken, zie ik dat mijn voordeur open staat. Dit is iets wat niemand ooit in zijn leven hoopt mee te maken, helaas kan ik dat niet meer zeggen. Helemaal verdoofd keek ik voorzichtig om de hoek, maar ben snel weer naar buiten gegaan, wat een ellende. Meteen de politie en een paar vrienden gebeld, hier durf ik echt niet alleen te blijven. Gelukkig was iedereen snel ter plekke, en durfde ik mijn eigen huis in. Wat een ellende al mijn spullen waren doorzocht, geen kast was overgeslagen. Na het plaatsen van een nieuw slot, en een verklaring bij de politie op te hebben gegeven ben ik met een vriend naar huis gegaan. Ik durfde met geen mogelijkheid die avond in mijn eigen huis te blijven. Natuurlijk heb ik nu wel een steviger slot in mijn deur laten zetten, het oude slot was  niet echt stevig te noemen, gelukkig kon dat allemaal die avond meteen geregeld worden en hoefde er geen nieuwe afspraak voor gemaakt worden. Hoewel de schrik er nog goed in zit durf ik wel weer in mijn eigen huis te slapen.  6046112_orig

Meer verhalen