Mijn artikelen

Voor informatie

Rugzak Dakine, de tas onder de surfers

Maar niet alleen de surfers, zo ook de skateboarders, snowboarders en de wandelaars hebben inmiddels het gemak van de rugzak Dakine gevonden. Deze tas is gemaakt van zeer stevig materiaal en heeft een   gewatteerd rugpaneel en gewatteerde schouderbanden voor een optimaal draagcomfort. De allereerste tas ging in 1979 over de toonbank op het eiland Maui in Hawaii. Dit was dan ook de reden waarom deze tas zo populair onder de surfers is geworden.  rugzak Dakine

Mooie exemplaren

Inmiddels is het merk Dakine enorm gegroeid en heeft in verschillende maten en kleuren van deze tassen op de markt gebracht. Tegenwoordig worden deze tassen niet alleen door surfers gebruikt, ook scholieren en wintersporters hebben inmiddels het voordeel van deze tassen gevonden. Een schooltas ziet er natuurlijk anders uit dan een tas voor bergbeklimmers. Maar er is keuze genoeg om uit één van deze tassen een mooi exemplaar te kiezen.

Mijn zoon heeft onlangs ook een mooie Dakine tas gekregen in een bijzonder mooie kleur. Deze tas gebruikt hij voornamelijk om mee naar school te nemen. Hier kan hij met gemak zijn schoolboeken en laptop in mee nemen. Eindelijk heeft hij een tas die tegen een stootje kan, want deze meneer is alles behalve zuinig op zijn spullen.